Søg
+31-172-213468
Rijneveld 38, Boskoop
0
0
Min Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Spørgsmål eller brug for hjælp til din ordre?
venligst kontakt os via telefon +31-172-213468 eller joost@avaxaplants.com

Om Avaxa PlantsAvaxa Plants er en handelsvirksomhed inden for blomsterbrancen som er etableret i 2017 som resultat af sammenlægningen af  Stolker Plants og W&A van der Poel.
Begge firmaer har en lang historie og en masse erfaring som leverandører til havecentre, anlægsgartnere og planteskoler.

Avaxa Plants ligger i Boskoop, som er et velkendt område for planteproduktion og innovation i Holland.

Vores kunder er spredt ud over hele Europa, fra Finland til Italien og fra Ireland til Slovakiet

 

Vores addet-value service

 

 • Botanisk assistance:

  Vi har medarbejdere i vores team med ekseptionel plantekendskab. De er her for at hjælpe dig med genkendelse af planter, rådgive om oprindelse og egenskaber, bestemmelse af korrekt navn m.m. Hvis de ikke selv kan svare, trækker de på et stort netværk af eksperte for at finde svar.
   

 • Kølelager. 

  Skal du bruge planter senere i sæsonen kan vi arrangere kølelager. Vores kollegaer med ansvar for pakning har meget erfaring på området. Kølefaciliteterne der ligger tæt på vores egen adresse er specialiseret i at opbevare dine plante under de rette forhold.
   

 • Tilbud

  Et team på 14 professionelle medarbejdere håndterer tilbud på alle former for udendørs planteprojekter dagligt. De samarbejder med et stærkt bredt netværk af kvalitets producenter som er integreret i vores supplychain
   

 • Transport og logistik

  Vores transportører er alle specialiceret i transport af træer og buske under alle forhold. Det bygger på langvarige relationer til de transportører der bruges til hvert enkelt land vi ekspoterer til. Planlagte afgangsdage over ugen for de forskellige destinationer betyder du kan planlægge ankomst dagen
   

 • Haveplanter

 • På vores webshop tilbyder vi et bredt sortiment af aktuelle haveplanter.

  Produkterne vises med et aktuelt billede, så du nøjagtigt ved hvad du bestiller.
   

 • Sæsonplanter

  På vores webshop tilbyder vi et bredt sortiment af sæsonplanter til havecentre og grossister som supplement til vores undendørs sortiment.

  Produkterne vises med et aktuelt billede, så du nøjagtigt ved hvad du bestiller.

   

 • Etiketter

  Avaxa kan printe og påsætte etiketter efter ønske. Det gælder EAN-koder, plantebeskrivelser, udsalgspriser, firmalogo m.m.

Vælg dit sprog