Søg
+31-172-213468
Rijneveld 38, Boskoop
0
0
Min Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Spørgsmål eller brug for hjælp til din ordre?
venligst kontakt os via telefon +31-172-213468 eller joost@avaxaplants.com

Vandplanter koncepter

Vandplanter koncepter

 

Åkander


Åkander er perlerne i enhver dam. Vores forskellige varianter af åkander (Nymphaea), i mange forskellige farver, leveres i en bakke med et lag vand, så de når dig i perfekt stand. Fuldfarveetiketten med de oplysninger, du har brug for på fire sprog, fungerer som et bærehåndtag. Du kan vælge mellem P11 og P18.. Der er seks åkander i en P11 potte i specialdesignet emballage. P18 potten rummer to af disse pakker.



Se sortiment



 

Vandplanter P9 (zone 1-3)



Med vores enorme udvalg af vandplanter kan enhver dam anlægges på en naturlig måde. Vores udvalg af vandplanter består af vandplanter (zone 1), sumpplanter (zone 2) og vandplanter (zone 3). De kommer med en farvelabel, der giver alle de oplysninger, du har brug for, på fire sprog. Afhængig af sorten og årstiden leverer vi vandplanter i pottestørrelser P9, P18 og P28. P9-gryderne leveres i bakker med seks. Der er en minimumsbestillingsmængde på tre enheder for P18 kurvepotter og to for P28 kurvepotter. 


Se Sortiment



 

Vandplanter P18 (Zone 1-3)


Med vores enorme udvalg af vandplanter kan enhver dam anlægges på en naturlig måde. Vores udvalg af vandplanter består af vandplanter (zone 1), sumpplanter (zone 2) og vandplanter (zone 3). De kommer med en farvelabel, der giver alle de oplysninger, du har brug for, på fire sprog. Afhængig af sorten og årstiden leverer vi vandplanter i pottestørrelser P9, P18 og P28. P9-gryderne leveres i bakker med seks. Der er en minimumsbestillingsmængde på tre enheder for P18 kurvepotter og to for P28 kurvepotter. Har du spørgsmål om vandplanter eller specielle ønsker? Vær venlig at informere os.


Se Sortiment



 

Flydende planter (zone 6)

Vores flydende planter giver prikken over i'et til enhver dam. Flydende planter leveres i en bakke med et lag vand, der holder dem i perfekt stand. De attraktive kopper og spande beskytter de flydende planter og pifter dit salgsområde op. Lille koppen leveres i en bakke med 12 enheder, og Medium koppen i en bakke med 8 enheder. Jumbo spanden kan bestilles enkeltvis.

Se Sortiment
 

 

 

 

Iltplanter

 

Iltplanter er livsvigtige i enhver dam eller akvarium og leveres, afhængigt af sorten og årstiden, i P11 og P18. De kommer med en fuldfarveetiket med de oplysninger, du har brug for, på fire sprog. P11 leveres i bakker med seks. Der er en minimumsbestillingsmængde på tre enheder til P18

Se Sortiment
 

 

 

Vannplanter Tør emballage

 

Vi leverer en række vandanlæg såkaldt 'tørpakkede'. Planterne ligger i dvale i disse brugsklare sæt og kan derfor opbevares uden vand i temmelig lang tid. Det gør det nemmere og giver flere muligheder for at eksponere produkterne i salgsområdet. Enten på en normal skærm, som gave eller impulskøb

Se Sortiment
 

 

 


 

Økologiska Vandforbedrer

 

"Natural Moerings" er en ny produktserie af naturlige vandforbedringsprodukter til din dam eller sø, som sikrer en god balance i både den rette surhed og næringsindhold i vandet, så planter og dyr trives optimalt.


Se Sortiment
 

Vælg dit sprog